Ugrás a fő tartalomra

Bővülő termék portfólió, új partnerkapcsolat

 A Globál Sport Kft. exkluzív partnere lett a Pureco Kft. 

Közel egy évtizedes üzleti együttműködés után fűztük szorosabbra szakmai kapcsolatunkat a Pureco Kft.-vel. Májustól kizárólagos partnereink a sportpályák, sétautak, erdei utak, térburkolattal fedett területek, utólagos víztelenítésére kifejlesztett Multi-Flow csapadékvíz-elvezető rendszerünk európai értékesítésében. 

A Multi-Flow egy átfogó talajvíz-gazdálkodási rendszer. Egyszerűen és gazdaságosan oldja meg a vízelvezetési problémákat, tartós vízelvezetőként a felesleges talajvíz hatékony eltávolítására szolgál. Masszív kialakítása lehetővé teszi a sekély beépítést, ami gyorsabb vízbejutást és alacsonyabb beépítési költségeket eredményez. Nagy felületeken gyorsan összegyűjti a vizet, melyet akadálytalan áramlási csatornái nagy sebességgel vezetnek el az adott felületről. 

A több mint 25 éves múlttal rendelkező Globál Sport Kft. sportpálya kivitelezéssel, sportburkolat forgalmazásával, a beruházásokhoz szükséges csapadékvíz-kezelési rendszerek termékeinek értékesítésével, szaktanácsadással foglalkozik. Fenntartható csapadékvíz-elvezetési megoldásaik kiválóan illeszkednek a Pureco termékportfóliójába, a cégek közötti együttműködés további sikeres projekteket, újabb, a környezetvédelem szempontjából is fontos csapadékvíz-kezelési megoldásokat eredményez majd a jövőben. 

A Multi-Flow rendszerről további részletek: https://pureco.hu/termekek-estechnologiak/multi-flowMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

GINOP-2.1.3-15-2018-00139 azonosítószámú projekt Sajtóközlemény

„SPORTESZKÖZ ÓVODÁSOKNAK” CÍMŰ TALÁLMÁNYRA VONATKOZÓ IPARJOGVÉDELMI TEVÉKENYÉSÉG FINANSZÍROZÁSA A Globál Sport Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium mint Támogató szervezet által 5 000 738,- Ft összegű pályázat keretén belül 100% vissza nem térítendő támogatást nyert el, és a projektet 2019 december 31.-én sikeresen befejezte. További részleketért kattintson ide »