Ugrás a fő tartalomra

A sportudvar továbbfejlesztése a Szent László Gimnáziumban

A tavaly átadott fedett, multifunkcionális sportpálya - amely közösségi térként is funkcionál - udvarát a Globál Sport Kft. kivitelezi a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikumban. 

A további fejlesztéseknek köszönhetően a pálya kiegészül egy futókörrel és egy távolugró gödörrel, illetve készül egy műfüves terület is, amelynek a rugalmasságát a puzzle gumilapok adják. A nagy iskolai létszám miatt a választás, egy olyan műfüves burkolatra esett, amely strapabíró, és ellenáll a nagy igénybevételnek. Ennek mentén, szakembereink kőszőnyegjárda burkolatot is kialakítanak, amely nagy teherbírású, és vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik.











Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

Agrár Egyetem műfüves pálya

Műfüves sportpálya épült a Debreceni Egyetemen, az Agrártudományi Centrum területén, a Globál Sport Kft. kivitelezésében. A régi beton aljzatra egy 3,5 cm vastagságú finisherrel bedolgozott kavicsos gumi réteget öntöttünk, amelyre a Globál Excell 40mm szálmagasságú műfüves sportburkolat került, kvarchomok és zöld gumi granulátum feltöltéssel További kivitelezési munkálatok: Pálya szélein műanyag folyóka épült fémráccsal Szegélyezés: 8x20x100cm-es. Dréncsövezés 2 darab Szikkasztó akna építése (egyenként 2 m3) Kerítés készítése a pálya körül Horganyzott kerítésdrót típusú két oldalt Horganyzott beton típusú a kapuk mögött Képeket a munkafolyamatról megtalál a http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar-_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma.html címen.