Ugrás a fő tartalomra

Sajtóközlemény EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS A GLOBÁL SPORT KFT-NÉL 2022 / 02 / 10

Sajtóközlemény

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS A GLOBÁL SPORT KFT-NÉL


2022 / 02 / 10

GLOBÁL SPORT Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2020 augusztusban 56 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatásban részesült „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. Jelen projekt célja, hogy a GLOBÁL SPORT Kft. jelenlegi tevékenységét eszközök beszerzéssel és infrastrukturális fejlesztéssel tegye hatékonyabbá, illetve meglévő kapacitásait megújítsa, növelje. A projekt keretében megvalósult eszközbeszerzéshez kapcsolódó fejlesztés eredményeként cégünk az eddiginél nagyobb eredményt érhet el, illetve stabilitása is növekszik. A projekt eredményeként az új technológia hosszú távon hozzájárul a cég fejlődéséhez.

GLOBÁL SPORT Kft. 1997-ben alakult. A vállalkozás 25 éve megbízhatóan tevékenykedik a sportpályaépítés területén, a legszélesebb sportburkolat palettát kínálja, speciális építő- és karbantartó gépekkel rendelkezik. Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak mögöttük, képzett szakembereik garanciát jelentenek a magas minőség előállítására.

Pályázat keretében a cég főtevékenységét 4210-Lakó-és nem lakó épület építése (ezen belül sportpálya építése) kívánták fejleszteni. Ennek érdekében kerültek beszerzésre és elhelyezésre és beüzemelésre 4030. Debrecen, Vikár Béla utca 4. szám alatt lévő telephelyükön a következő eszközök: 1 db univerzális minirakodó, 1 db döngölőbéka, 1 db lapvibrátor, valamint 1 db csuklótörzsű homlokrakodó.

Vállalkozói tevékenységük végzésével összefüggő infrastrukturális beruházást szintén végrehajtottak. Ennek keretében telephelyükön, saját tulajdonú, működtetésű műhelyépület korszerűsítését végezték el. 
Elkészült az épület energetikai korszerűsítése (7 KW teljesítményű napelemrendszer kiépítése), meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása történt meg (Led világítás), az épület fűtési rendszerének korszerűsítését szintén megvalósították (kazán, radiátorok cseréje), valamint sor került a tetőhéjazat cseréjére, homlokzati és födém hőszigetelésre.


Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-01451

További információ kérhető:
Globál Sport Kft. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

Agrár Egyetem műfüves pálya

Műfüves sportpálya épült a Debreceni Egyetemen, az Agrártudományi Centrum területén, a Globál Sport Kft. kivitelezésében. A régi beton aljzatra egy 3,5 cm vastagságú finisherrel bedolgozott kavicsos gumi réteget öntöttünk, amelyre a Globál Excell 40mm szálmagasságú műfüves sportburkolat került, kvarchomok és zöld gumi granulátum feltöltéssel További kivitelezési munkálatok: Pálya szélein műanyag folyóka épült fémráccsal Szegélyezés: 8x20x100cm-es. Dréncsövezés 2 darab Szikkasztó akna építése (egyenként 2 m3) Kerítés készítése a pálya körül Horganyzott kerítésdrót típusú két oldalt Horganyzott beton típusú a kapuk mögött Képeket a munkafolyamatról megtalál a http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar-_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma.html címen.