Ugrás a fő tartalomra

UTE Tábor utcai sporttelep

Szenvedélyünk a sportpálya-építés! Nem volt ez másként az UTE Tábor utcai sporttelepén sem, ahol negyvenkét ezer négyzetméter területen átlagban 50 fő dolgozott. A Globál Sport Kft. egyedülálló, magas szintű 350 LUX-os pályavilágítási rendszert alakított ki. A kivitelezés során öntözőrendszert is telepítettünk, az élő- és műfüves pályák öntözőrendszerét kút- és vízgépészeti szereléssel együtt végeztük. Összesen 3 élő- és 2 műfüves pályát és 1 kisműfüves-pályát kiviteleztünk. Két pálya kiegészül csaknem 400 négyzetméter edzőfelülettel. Épült fedett lelátó, továbbá minden pálya kispaddal lett ellátva. Minden pályához térköves járda és közlekedő szervízút lett kiépítve. Könyöklő korlát és labdafogó-hálók lettek felszerelve, és a szakemberek kerítésrendszert is kialakította. A kivitelezés során 324 férőhelyes lelátót is telepített a Globál Sport Kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

Agrár Egyetem műfüves pálya

Műfüves sportpálya épült a Debreceni Egyetemen, az Agrártudományi Centrum területén, a Globál Sport Kft. kivitelezésében. A régi beton aljzatra egy 3,5 cm vastagságú finisherrel bedolgozott kavicsos gumi réteget öntöttünk, amelyre a Globál Excell 40mm szálmagasságú műfüves sportburkolat került, kvarchomok és zöld gumi granulátum feltöltéssel További kivitelezési munkálatok: Pálya szélein műanyag folyóka épült fémráccsal Szegélyezés: 8x20x100cm-es. Dréncsövezés 2 darab Szikkasztó akna építése (egyenként 2 m3) Kerítés készítése a pálya körül Horganyzott kerítésdrót típusú két oldalt Horganyzott beton típusú a kapuk mögött Képeket a munkafolyamatról megtalál a http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar-_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma.html címen.