Ugrás a fő tartalomra

MLSZ pályák DebrecenbenA Magyar Labdarúgó Szövetség országos pályaépítése program keretében Debrecenben 4 műfüves sportpályát adott át cégünk.

A Debreceni Dózsa György , Józsakert és Monostorpályi úti általános iskolák mellett a Derék utcai jégcsarnok területén létesített egy 22 x 44 méteres palánkkal és védőhalóval körbekerített labdarúgó műfüves sportpályát.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

GINOP-2.1.3-15-2018-00139 azonosítószámú projekt Sajtóközlemény

„SPORTESZKÖZ ÓVODÁSOKNAK” CÍMŰ TALÁLMÁNYRA VONATKOZÓ IPARJOGVÉDELMI TEVÉKENYÉSÉG FINANSZÍROZÁSA A Globál Sport Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium mint Támogató szervezet által 5 000 738,- Ft összegű pályázat keretén belül 100% vissza nem térítendő támogatást nyert el, és a projektet 2019 december 31.-én sikeresen befejezte. További részleketért kattintson ide »

Globál Sport Kft.: találkozik a sport és az építőipar

A hazai sportlétesítmények legújabb gyöngyszeme a Teknős néven ismert, szeptemberben avatott debreceni teniszcsarnok. Az agráregyetemi campus területén álló négy fedett pálya, s a hozzájuk kapcsolódó, lelátóval berendezett emeletes kiszolgáló egység építésében nagy szerepet vállalt a debreceni központú Globál Sport Kft. További részleketért kattintson ide »