Ugrás a fő tartalomra

Paks Se műfű borítás




Közbeszerzési pályázat útján nyerte a Globál Sport kft. egy konzorciumi társ céggel együtt a Paksi Se. Fehérvári Úti sporttelepén 2 darab műfű borítású sportpálya tervezését és kivitelezését.A nagypálya egy 105 x 68m méretű labdarúgó pálya ,a kisebb egy szabványos 22 x 45 méteres kispályás labdarúgásra alkalmas sportpálya lett.A műfű egy 55 mm szálmagasságú FIFA minősített szőnyeg, melybe 13 mm kvarchomok feltöltés és összesen 80 tonna zöld gumigranulátum került betöltésre speciális SMG Sand Matic betöltő gépekkel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

Megújult a Syma csarnok pályaburkolata

A Globál Sport szakemberei bevették a Syma csarnokot. A BOK sportcsarnok - egykori Syma csarnok - fedett, mobil atlétikapályáját újította fel a Globál Sport Kft. A meglévő pályát 2006-ban is cégünk kivitelezte, azonban tizenegy év elteltével a pálya felülete megérett a felújításra. Az atléták pedig azóta is, az új burkolaton edzenek.