Ugrás a fő tartalomra

MEGNYÍLT !! Globál Sport wellness szakáruház

Megnyitottunk! – Profi hidromasszázs Debrecenben!


Szépség, hatékonyság, megbízhatóság, időtálló formában- ez a Freestylespa hidromasszázs.
Az Egyesült Államokban gyártott legmodernebb masszázskád modelljeink már megtekinthetők bemutatótermünkben, Debrecenben, a Mester u. 41. szám alatt, (a volt Yamaha üzlet helyén.)
A Globál Sport Szaniter és Wellness Szaküzletben ezen kívül egyedülálló technikával ellátott Szauna és Infra kabinok széles választékával várjuk vásárlóinkat. Egyedi igényeket is teljesítünk választható burkolattal, mérettel, ingyenes kiszállással, díjmentes helyszíni felméréssel.
Ugyanitt kimondottan lakossági használatra készült sport- és játszótéri burkolatok sokféle típusát is kínáljuk.
Boltunk hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között tart nyitva Debrecenben, a Mester utca 41. szám alatt.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Agrár Egyetem műfüves pályák

Átadták azt a műfüves sportpályát, amelyet a Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centrumának területén épített meg a Globál Sport Kft. Az ünnepélyes megnyitón Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa és Nagy János Centrumelnök együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. A pálya kiváló minőségű, több rétegű zúzottköves alépítményre épült 55 mm szálmagasságú EXCELL típusú fűből, zöld színű SBR gumigranulátummal töltve. A villanyvilágítással is ellátott sportpályát erősített kerítés védi.A kivitelezési munkákról készült képeket a : http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma_2_utem.html címen lehet megtekinteni.

Székesfehérvár Padell pálya

Székesfehérváron egy Padel típusú pályát kivitelezett Globál Paddle típusú műfűből cégünk.A Padel egy teniszhez hasonló sportág különbség annyi hogy ennél a játéknál nincs kint sehol a labda hisz a pályát üvegfal veszi körűl.

Agrár Egyetem műfüves pálya

Műfüves sportpálya épült a Debreceni Egyetemen, az Agrártudományi Centrum területén, a Globál Sport Kft. kivitelezésében. A régi beton aljzatra egy 3,5 cm vastagságú finisherrel bedolgozott kavicsos gumi réteget öntöttünk, amelyre a Globál Excell 40mm szálmagasságú műfüves sportburkolat került, kvarchomok és zöld gumi granulátum feltöltéssel További kivitelezési munkálatok: Pálya szélein műanyag folyóka épült fémráccsal Szegélyezés: 8x20x100cm-es. Dréncsövezés 2 darab Szikkasztó akna építése (egyenként 2 m3) Kerítés készítése a pálya körül Horganyzott kerítésdrót típusú két oldalt Horganyzott beton típusú a kapuk mögött Képeket a munkafolyamatról megtalál a http://www.globalsport.hu/Mufu_Mufu_epites_Debreceni_Egyetem_Agrar-_es_Muszaki_Tudomanyok_Centruma.html címen.